Exocad

Jövő a digitális fogászatban

 

DENTALCAD

Erőteljes fogászati CAD szoftver Az exocad CAD szoftver gyors működéséről és egyszerű használatáról ismert, segít minimalizálni a képzési költségeket és maximalizálni a termelékenységet. Megbízható és stabil még összetett esetek napi kezelésénél is.

 

A UNKCIONÁLITÁS SZÉLES KÖRE

Még az exocad DentalCAD standard változata is sokféle indikációt tartalmaz.

KIEGÉSZÍTŐ MODULOK

Kiterjedt, sokoldalú, integrált.

A CHAIRSIDECAD ALKALMAZÁSI VÁLTOZAT MEGJEGYZÉSEI ÉS FUNKCIONÁLISÁGAI

Egy platformon minden digitális megoldás
A ChairsideCAD segít Önnek különböző esztétikus és funkcionális fogorvosi helyreállítás, miközben a beteg még mindig a székben van. Az egyszerűsített, intuitív felhasználói felületnek és a nyitott fog- és anyagkönyvtáraknak köszönhetően magas szintű automatizálás tökéletes eredményt biztosítanak.

A FOKOZOTT OPCIÓK, SZÁMOS KIEGÉSZÍTŐ MODUL

Válaszoljon a változó piaci és betegigényekre azáltal, hogy egyszerűen bővíti szolgáltatási kínálatát az exocad egy vagy több kiegészítő moduljával. Jelentősen csökkentse a kezelési időket és gyakoriságot, miközben növeli a betegek elégedettségét.

 

EXOPLAN

Nagy teljesítményű, felhasználóbarát nyílt szoftveres megoldás az implantátum tervezéséhez és a műtéti útmutató tervezéséhez.

Fedezze fel az exoplan hatékony implantátumtervezési és műtéti útmutató tervező szoftverünket – amelyet azért fejlesztettek ki, hogy a fogorvosi laboratóriumok, fogorvosok, implantátum-szakemberek és sebészek számára maximális rugalmasságot biztosítson. A neves exocad platformon alapuló exoplan zökkenőmentes digitális munkafolyamatot, valamint a legmagasabb használhatóságot és teljesítményt garantál.

 

LEGNAGYOBB PONTOSSÁG – A SZKENNELT ADATOK MEGOSZTÁSA

Kombinálja a modell CBCT és felületi beolvasási adatait az exoplan igazító eszközeinek kihasználásával. A további finomítási szolgáltatások maximalizálják a szkennelések pontosságát.

Maestro 3D Ortho

Maestro 3D Ortho
Powerful Orthodontic Software

TANULMÁNYI MODELEK

A fogszabályozó alapmodul lehetővé teszi a klinikák, az orvosok számára, a betegek és az esetek kezelését, egy adatbázis segítségével.
Lehetővé teszi virtuális bázisok (ABO, ABO-2013, Ricketts, Parallel, Tweed) létrehozását és hozzáadását a beolvasott modellekhez.
Lehetőség van okklúziós vizsgálati elemzésre, 2D / 3D metszetekre, mérésre a fogakon és a teljes íveken is.
(Erre a modulra van szükség a többi modul használatához.)

VIRTUÁLIS BEÁLLÍTÁS

A virtuális beállító modul lehetővé teszi a fogak mozgatását mind az íveknél, mind az érintkezések, kereszteződések távolságának értékelésével. Ez lehetővé teszi a mellékletek / címkék hozzáadását és testreszabását (akár pozitív, akár negatív), valamint javaslat a fogak eltávolítását illetően és az IPR-t (interproximális redukció).

ÉPÍTŐMINTÁK

Az idéglenes modell-készítő modul lehetővé teszi a teljes fogszabályozási kezeléshez szükséges 3D-modellkészlet létrehozását, készen állva az STL / PLY / OBJ fájlformátumban történő exportálásra és a 3D nyomtatásra optimalizálva.

VÁGÁS ÉS ZÁRÁS

Eltávolíthatja a felesleges alkatrészeket az anyag megtakarítása és a nyomtatás felgyorsítása érdekében.

BACKETEK ELHELYEZÉSE

A bracketek elhelyezésének modulja lehetővé teszi a bracketek automatikus elhelyezését a fogakon. Különböző elhelyezési technikákat kínál (Step, Roth, Wick Alexander, Dwight Damon, MBT, Andrews), és a tiszta aligner modullal kombinálva lehetővé teszi többféle tálca felépítését.

VIRTUÁLIS TISZTA ALIGNER

A tiszta aligner modul lehetővé teszi a világos alignerek tervezését és elkészítését virtuális módon, ezzel a modullal meg lehet rajzolni az aligner alakját, változtatható vastagságot beállítani és szimulálni a hőformázást.

KOMBINÁLJA A VALÓS GYÖKEREKET, AMELYEK A CBCT-ESZKÖZÖKBŐL SZÁRMAZNAK

A valódi gyökerek használata, ha rendelkezésre állnak, nagyon fontos a fogak tengelyének pontos meghatározásához és a gyökerek pontos helyzetének megismeréséhez. A szoftver lehetővé teszi a beolvasott koronák összekapcsolását a valódi gyökerekkel, így egy nagyon pontos és részletes végső 3D modellt kapunk, amely nagyon hasznos az egymást követő lépésekben. A kép egy példát mutat be a beolvasott koronákra, amelyek egyesülnek a CBCT-vizsgálat gyökereivel. Az összevonási folyamat gyors, egyszerű és teljesen automatikus.

PDF3D

Lehetővé teszi, hogy a PDF jelentésbe beágyazzák a tok 3D modelljeit, amelyek tartalmazzák a mozgás áttekintését és az elvégzett virtuális beállítás részleteit. Nagyon hatékony módszer az elvégzett munka megosztására.

  Kapcsolat

  Happy-Dent Trade Kft.

  Ha érdeklődne, az alábbi elérhetőségeken, vagy az itt található űrlap kitöltésének segítségével vegye fel a kapcsolatot velünk.

  Állunk szíves rendelkezésére!

  1119 Budapest, Tétényi út 107.

  info@happydenttrade.com

  Szőnyi Balázs: +36/30 757 70 35