3D Fogászati szkennerek és nyomtatók
Váltson digitálisra kompromisszumok nélkül!

Váltson digitálisra kompromisszumok nélkül!

Egyedüli magyarországi forgalmazóként a Happy-Dent Trade Kft-n keresztül van lehetősége megrendelni az AutoScan DS-EX 3D fogászati szkenner termékeket

l

Szabadon felhasználható fájlformátumok

Kompatibilitás

Beartikulált minták, lenyomatok, textúrált minták beolvasása

N

Megszakítás nélküli beolvasás

A SHINING 3D elkötelezett a 3D digitális fogászati ​​megoldások népszerűsítése és mélyreható fejlesztése mellett, segítve a fogászati ​​laboratóriumokat, klinikákat, kórházakat és más fogorvosi szervezeteket a digitális átalakulás elérésében világszerte.

A SHINING 3D teljesen integrált 3D digitális fogászati ​​megoldásokat kínál, a 3D adatok szkennerekkel történő beolvasásától a laboratóriumi és rendelői intraorális 3D szkennereig. A professzionális fogászati ​​CAD szoftverrel történő tervezéstől a fogászati ​​termékek közvetlen nyomtatásáig, beleértve a modelleket, a fogszabályozó modelleket, az implantátum modelleket, műtéti segédleteket, viaszpótlókat, részleges fogművek DLP 3D nyomtatóval, vagy fém koronák és hidak nyomtatása, részleges fogművek, közvetlenül fém 3D nyomtatóval.

Például az AutoScan-DS-EX Pro egy többfunkciós 3D fogászati ​​szkenner, amelyet a SHINING 3D fejlesztett és gyárt, a fogak helyreállításához, a fogszabályozáshoz és az implantológiához szükséges adatrögzítésre.
Az AccuFab-D1 egy asztali DLP 3D nyomtató, amelyet kifejezetten a digitális fogászatban fejlesztettek ki, nagy nyomtatási felbontással és kiemelkedő hatékonysággal.

  Kapcsolat

  Happy-Dent Trade Kft.

  Ha érdeklődne, az alábbi elérhetőségeken, vagy az itt található űrlap kitöltésének segítségével vegye fel a kapcsolatot velünk.

  Állunk szíves rendelkezésére!

  1119 Budapest, Tétényi út 107.

  info@happydenttrade.com

  Szőnyi Balázs: +36/30 757 70 35